Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Fiú első könyve

 A FIÚ ELSŐ KÖNYVE

(2012. dec. 26.)


   [001] A Fiú Itt van! 

  [002] A Hetes Csatorna a 7-ik Dimenziós tanácsra utal. Ők szabályozzák az életet a Földön és azon kívüli világokban is. Hatalmas területek kormányzói ők, de nem közvetlen felettesei a világoknak, hanem csak közvetetten. A Fiú jelenléte okán van nyitva az Ég és a 7-es csatorna. Ha nem lenne idelenn a Fiú akkor 7-es csatorna sem lehetne. A Fiú nem ma jött, nem is tegnap. Állapota kortalan a bolygón, de időről-időre felveszik őt és szerepet adnak neki. Igy tehát nem is Jézus volt az egyedüli Fiú a planétánkon. Sokadik ő. A mostani is a sokadik utáni következő (lesz/van). 

  [003] Hogyan vehetsz részt a Fiú munkájában? Először ismerd fel. Magadban. Ne kívül keresd, mert nem láthatod szemeddel. Később majd megjelenik, talán, előtted lesz, de nem ott ahol keresed. A szemed erre nem alkalmas hogy lásd őt. Hogy testet felvesz e? Igen, meg tudja és akár meg is mutathatja magát, de csak akkor érted meg őt ha előbb már belső szemeiddel, lelkeddel is megláttad őt. Addig nincs értelme kívül keresni. Aki kívül keresi Őt, az belül nem találta még meg. 

  [004] A 7-es csatorna etápokban közvetít. Pontról pontra. Nem kell minden üzenetre figyelj, csak arra ami Neked szól. A többit hagyd meg másoknak. Egy csatorna van, sok fül, épp ezért minden fülnek kell benne elhangzania Szónak. 

  [005] A legsötétebb óra ez ami a jelenésre adatott. Sötét, melyben alig maradt már fény.

  [006] A Fiú jelenlétével nyitva van immár az alvilág kapuja is. A Fiú feladata az átfolyás felügyelete. Fel vagy le. Minden és mindenki a helyére kerül. Fel vagy le. 

  [007] Hatalom adatott a kezébe, melyet meg nem nyilvánulva is bír és birtokol. Élő eleven hatalom ez mely mindeneket képes és be is folyásol. Ő a földi hatalom egyedüli forrása. Ő ad életet és ő vesz el ha kell. Hatalma végtelen; és véges, amennyire az Atya végtelen.

  [008] A Fiú a Földhöz kötődik immár. Feladata itt van, hatalma is ide korlátozódik, de csak átmenetileg. Feladatai fázisokra oszlik. Nem csupán egy átfolyást felügyel majd le, hanem mindazt az építést is ami ezt követi majd.

  [009] Kiterjedt birodalom az amit ő őriz már, de még nem minden hatalma van a kezébe adva. Ma ma van, a holnaphoz még tennie kell. 

  [010] A Fiú kész van, de még nem emlékszik mindenre, s a Terv sincsen teljesen a birtokában. A Tanácsé a hatalom megszűlni a Végtelenből az Igét. 

  [011] Az Igét vallja a Fiú, s ő teszi SZÓ-vá. A Fiú a Hang. Következmény. 

  [012] Keresd meg Őt! Ha hallani akarod az Igét, melyet Ő tesz Szóvá. Neked kell a Hang, hogy életed emelkedjen. De a füled erre kevés. 

  [013] Áldott az Úr, aki bennem lakik. - Érd el ezt az állapotot. Legyél te az állandó állapot, melyben a Hang és így az Úr is jelen van. Ez vezet az Örök Élethez. 

  [014] Lentről, felnyúlnak Érted. Mindegy mennyi benned a Fény, feljönnek érted. És csak akkor mennek el ha nem lesz rajtad fogás. Nem tudnak megfogni, csak akkor szabadulsz. 

  [015] Akik Lentről jönnek, nem ismernek könyörületet, se szeretetet. Éhesek. Azért jönnek hogy egyenek. Húst. Emberit. Válogatás nélkül. Esélyed csak a fényedben van. A saját erődből vitt fáklyádban. Mert ezek a lények nem szeretik a tüzet, a lélek tüzét. 

  [016] Lángolj! És életet adsz másoknak is. Te légy a Fáklya! Emberek melegítője. S kinek él a szíve meg is melegszik ott. Melletted. 

  [017] Ha nincsen már semmi mentséged, vagy nem tudod mit tegyél: borulj az Úr elé. Add meg magad. Odaadás, átélés. 

  [018] A Fiú küldetése nehéz és harag lesz mindenhol. A félelem gyártja a gyűlöletet. Félelem a szembesüléstől. Pedig Nem a Fiú a tükör, hanem a lelkiismeret. A lelkiismeret a Szentlélekben ölt testet. 

  [019]  Van olyan kárhozat amikor már az Ima és a Sírás sem elég. De enélkül biztos a halál győzelme felettünk. És egyszer vége van, a szenvedésnek is és az örök élet kapui megnyílnak majd. Az Igazaknak, akik még talpon vannak. Akik még élnek. Mert hittek és erősek voltak az Úrban. Bennük lakott Ő, aki elküldötte és időről-időre felkelti a Fiút. Hogy Szoljon. Emlékeztessen az ösvényre, a következményekre és a Haza szeretetére. A Hazára, mely nem földi, nem anyagi, hanem égi, mennyei. 

  [020] Van csoda! Nem emberi eredetű, de létezik csoda. Ma is.

  [021] Két állapot lesz kiéleződve előtted. Az áldás vagy a kárhozat. Az egyik irányba el leszel vonva. Magához ragad az egyik állapota. Nincsenek mások. Nincsenek és nem lesznek kiskapuk. Választani sem kell már. Csak örvénylesz erre vagy arra. S ezt a Fiú felügyeli. A vállán nyugszik a Te sorsod. Feladata ez. Megbizatása elindult. Újra. 

  [022] Ha élhetsz, az nem csak rajtad múlik már. Lehet terve van Veled Valakinek. S ha a Valaki életet vehet el, adhat is. Talán csak esélynek hívod, de több annál. Lehetőség, út, irány, feladat. Már a létezésed is lehet egy feladat. Néha csak egy állapot maga a küldetés. Lenni. Ha túlélsz poklot és mérleget, az nem csak magad okán lesz. Kellesz valahova, számítanak Rád. Felsőbb Erők. Valamiért. Talán kiderül, vagy soha. Mégis megtörténhet. Nem minden Tőled függ. Tévhit.

  [023] A Fiú hatásköre bonyolult. Mert tételesen más és más. A Szóban végrehajtó, küldött csupán, de teremtésben részes, helyzetekben amelyeket a Tanács szab meg előtte. Más jogosultsága is van. Adhat életet. El is vehet. Ekkor Szabályzó. Nincs önkény. Megvannak az élet passzusai minden bolygónak, s ezen keretek között Ő is dönthet így vagy úgy. Súlya van a szavának. Felette áll egy bolygó törvénykönyvének, de nem minden sorban társura a Tanács döntéseinek, alárendelt sokszor. Ilyenkor végrehajtó. Hatalma van viszont szólni, a Végtelenhez adni a véleményét. Ebből lesz az ötlet amit a Tanács végrehajtat. Körforgás, mely a Fiútól indul. Láthatóan bonyolult. Más és más. És még megannyi más.